Љубав на пијаци „Палилула“ – Маринковићи прославили 65 година брака са представницима ЈКП „Београдске пијаце“

Данашњи дан био је посебно значајан за госпођу Јулијану и господина Илију Маринковић из Великог Села, који су прославили импресивних 65 година брака. Ова породица је позната по узгајању домаћег поврћа, које продаје на београдској пијаци „Палилула“ још од 1970. године. Њихова преданост природном начину узгајања поврћа, привукла је бројне купце који већ деценијама купују кромпир, лук, шаргарепу, парадајз, боранију, тиквице, целер, пасуљ, купус и друге намирнице.

Јулијана и Илија, међу муштеријама познати као Јуца и Ика, нису само продавци својих производа, већ и извор мудрости о дуговечности брака. Њихова прича траје још од времена њихових родитеља, који су својој деци брак „уговорили“.  Да у родитељској процени није било грешке, говори чињеница да већ 65 година живе складно у хармоничној заједници. Када су упитани за савет о срећном браку, Јуца и Ика су открили да су подршка, разумевање, рад и ведрина, кључ дуговечности заједничког живота.

Поводом овог изузетног јубилеја, представници ЈКП „Београдске пијаце“ посетили су Маринковиће како би им честитали и изразили захвалност за њихово дугогодишње поверење. Маринковићи су не само наши дугогодишњи закупци, већ и део наше велике породице. Ова прича о љубави и верности је подсетник на важност заједнице и традиције. Маринковићи су пример праве љубави која сведочи да пијаца није само место куповине, већ и место где се рађају трајна пријатељства и љубав. Њихов јубилеј је подсетник свим посетиоцима пијаца, да цене не само свеже производе, већ и вредности љубави, заједништва и традиције које пијаце симболизују.

Натраг na ВЕСТИ