JKП „БЕОГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“ НА 16. САЈМУ ЕТНО ХРАНЕ И ПИЋА

ЈКП “Београдске пијаце“ представило се и ове године на Сајму етно хране и пића, који је свечано отворен у хали 3 Београдског сајма и трајаће до 27. новембра.

ЈКП „Београдске пијаце“ представљају своје пољопривредне произвођаче, закупце са београдских пијаца као и учеснике  најпопуларнијих гастрономских манифестацијама које предузеће организује: Пијачни каравани, „Београдски ноћни маркет“ и „Ноћ укуса“.

На штанду Града Београда, Секретаријата за привреду у оквиру кога учествују београдске пијаце, већ првог дана владало је велико интересовање посетилаца за производе високог квалитета, направљене на традиционалан начин, по старим рецептурама.

Сајам етно-хране и пића у последњих 15 година игра значајну улогу у брендирању, промоцији и пласману традиционалних домаћих производа попут ајвара, меда, дуван-чварака, футошког купуса, пиротских пегланих кобасица, различитих џемова, слатка, зимнице, сухомеснатих специјалитета, млечних производа, сирева, чајних мешавина, сушеног воћа, пекарских производа, вина и ракије, од којих су многи постали и извозни артикли.

Покровитељи 16. Сајма етно хране и пића су Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије и Град Београд.

Позивамо вас да посетите штанд града Београда на Сајму етно хране и пића од четвртка, 24. новембра, до недеље, 27. новембра, у периоду од 10 до 19 часова.

Натраг na ВЕСТИ