ГОДИНУ ДАНА ОД ПОСТАВЉАЊА МОБИЛНЕ БАНКАРСКЕ ЕКСПОЗИТУРЕ НА БЕОГРАДСКИМ ПИЈАЦАМА

На пијаци Скадарлија, познатијој као Бајлони, у петак и суботу, 04. и 05. марта од 08 до 13 сати биће постављена мобилна експозитура Банке Поштанска штедионица, чиме се навршава тачно годину дана од како је ЈКП „Градске пијаце“ успоставило сарадњу са Банком Поштанска штедионица, на задовољство и купаца и продаваца.

ЈКП „Градске пијаце“ негује и чува традиционалан начин продаје, али води рачуна о потребама потрошача и својих закупаца. С обзиром да се плаћања при пијачној куповини углавном обављају у готовини, ова новина је значајно  многима олакшала куповину.

Постављање мобилне експозитуре Банке Поштанска штедионица учинило је да грађанима куповина на пијацама буде још угоднија. Осим подизања готовине са банкомата, мобилна експозитура купцима и продавцима омогућава да обаве све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури: уплате, исплате, као и отварање текућих рачуна.

У протеклих годину дана, ову могућност имали су готово сви посетиоци и продавци, јер је сваке седмице мобилна експозитура била постављена не некој од 30 београдских пијаца.

Београдске пијаце су за наше суграђане незаменљива места квалитетне набавке свежих намирница, за продавце места директног и сигурног пласмана, док су за многе  фирме због посећености и локација на којима се налазе, места на којима могу надоградити добар имиџ.

ЈКП „Градске пијаце“  – Традиција и квалитет

Натраг na ВЕСТИ