У ЛЕТЊОЈ АТМОСФЕРИ ОДРЖАН БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ НА ПИЈАЦИ „КАЛЕНИЋ“

Београдски Ноћни Маркет под слоганом „Сан летње ноћи“ одржан је на пијаци „Каленић“ уз велики број домаћих и стрaних туриста.

На пијаци „Каленић“ поново су се спојили традиција пијаца и урбани дух Београда. Посетиоци Београдског Ноћног  Маркета могли су да обиђу више од 200 излагача и изаберу нешто посебно. У понуди шампиона пијаца налазили су се сезонско воће и поврће, али и природни сокови, природна козметика, разне врсте хладно цеђених уља, зачинско биље, љути сосови, као и разноврсни традиционални млечни и сувомеснати производи. Млади дизајнери за  летњи одмор припремили су широк асортиман производа, а у понуди су се први пут појавили уникатни постери за кућу, специјално дизајниране огрлице за псе, играчке од папира. Београдски ресторани и барови спремали су укусне специјалитете, могли су се пробати оригинални производи попут путера од кикирикија, џема од боровница, намази од белог лука, док је за добар провод на највећем маркету под отвореним небом био задужен ди-џеј Бркати.

Несвакидашња манифестација по 22. пут оправдала је очекивања свих генерација. Београдски Ноћни Маркет постао је бренд Београда, традиционално место окупљања љубитеља добре куповине, али и одличне забаве, као и велике гужве петком увече.

Натраг na ВЕСТИ