ШАМПИОНИМА ПИЈАЦА УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА ЗА ИЗУЗЕТАН ДОПРИНОС У СНАБДЕВАЊУ ГРАЂАНА БЕОГРАДА

Иван Сочо, директор ЈКП „Градске пијаце“, уручио је данас признања дугогодишњим пољопривредним произвођачима, „Шампионима пијаца“, за изузетан допринос у снабдевању грађана Београда квалитетним и здраствено исправним домаћим пољопривредним производима.

„Велико ми је задовољство и част што имам прилику да уручим ова признања вредним и преданим произвођачима,  који имају богату и дугу традицију производње, која се преноси са колена на колено, а представљају бренд београдских пијаца.  Градске пијаце  на овaј начин доприносе квалитетној и разноврсној понуди, а наши суграђани  их препознају и радо долазе код њих како би своја домаћинства снабдели квалитетним и провереним пољопривредним производима. – рекао је Иван Сочо, директор ЈКП „Градске пијаце“ и додао : „Шампионе пијаца промовишемо на свим нашим манифестацијама, међу којима су најпопуларније „Београдски Ноћни Маркет“ и „Пијачни каравни“ које посете велики број наших суграђана“.

ЈКП „Градске пијаце“ у наредном периоду наставиће са очувањем традиције и културе, неговања односа поверења између произвођача и купца, као и промовисања пијаца као важног туристичког потенцијала.

Натраг na ВЕСТИ