ЈОШ ЈЕДНА ГОДИНА ОДЛИЧНИХ ПОСЛОВНИХ РЕЗУЛТАТА

Остварени резултати биће подстрек за још бољи рад у наредном периоду

За ЈКП „Градске пијаце“ 2017. година представља још једну годину добрих пословних резултата, с обзиром да су оствариле нето добит, која је за чак 38.99% већа од плана за целу годину и износи 193.057.747,00 динара.

Градске пијаце постигле су одличан резултат и наставиле путем успешних предузећа, иако су значајна финансијска средства усмерена на грандиозан пројекат, покренут први пут у историји предузећа, у изградњу пијаце „Палилула“. Упркос томе што је почетак изградње ове најзначајније инвестиције смањио добит, новчана средства уложена у градњу најмодерније пијаце на Балкану биће вишеструко враћена, што најбоље показују јавне лицитације које се организују већ две године. Руководство Градских пијаца које је пред себе поставило амбициозне циљеве, наставиће и у 2018. години да улаже у београдске пијаце како би оне постале модерна уређена места прадаје најквалитетнијих производа и угодне куповине.

Подсећамо да је промена руководства пијаца наступила августа 2014 године, те је ново руководство, само у свом првом, односно четвртом годишњем, кварталу остварило добит већ од 53 милиона динара. Тренд одличног пословања је настављен и даље, те је у 2015. године остварен профит у износу од 189 милиона, а у 2016. години и 222.701.957 динара.

Натраг na ВЕСТИ