НА ПИЈАЦИ „КАЛЕНИЋ“ УЗ ВЕЛИКУ ПОСЕЋЕНОСТ ОТВОРЕНА ПРВА УСКРШЊА ПИЈАЦА

У сусрет највећем хришћанском празнику Ускрсу, ЈКП „Градске пијаце“ организовале су Ускршњу пијацу у срцу Врачара, на пијаци „Каленић“.

Пијачни плато ове пијаце у преподневним часовима, био је резервисан за најмлађе суграђане предшколских установа: „Бамби“, „Звездице“, „Бели зека“, „Земља чуда“ и „Наше мало краљевство“.

Посетиоци манифестације имали су прилике да уживају у дечијим ликовним радионицама у осликавању јаја, улепшавању платоа пијаце „Каленић“ кредама, као и музичко-сценским наступима малишана. И ове године, Градске пијаце изненадиле су сву присутну децу доласком њихових омиљених јунака популарних цртаних филмова Патролне шапе, Нинџа корњаче и Супер крила.

Љубитељи паса имали су прилике да усвоје куце из градског прихватилишта које су биле одевене у посебно дизајнирана одела.

Желимо да пијаце претворимо у места традиционалног окупљања на којој ће деца одрастати уз квалитетну понуду хране, игру, дружење и забаву са породицом. – рекао је др Дејан Једнак, директор Сектора за аналитику, развој и опште послове.

Градске пијаце мислиле су на све суграђане, јер су на „Ускршњој пијаци“ имали прилику да купе пригодне ускршње поклоне, уживају у укусној храни и пићу, као и доброј забави.

И у наредном периоду ЈКП „Градске пијаце“ спремају бројна изненађења на многим београдским пијацама.

Натраг na ВЕСТИ