ЈОШ ЧЕТИРИ ДАНА ДО ЈАВНЕ ЛИЦИТАЦИЈЕ

Најексклузивније локали и тезге могу бити ваши

Јавна лицитација за издавање пет локала на ексклузивним локацијама пијаца „Миријево“, „Бањица“, „Смедеревски ђерам“ и Т.Ц. „Нови Београд“, као и за слободне ИПП, СТР и СЗР тезге на свим београдским пијацама, одржаће се 05. јуна 2018. године са почетком у 14 часова у службеним просторијама пијаце „Каленић“. Крајњи рок пријављивања за лицитацију и добијање лицитационог броја је 24 часа пре одржавања лицитације, а право учешћа имају правна, физичка лица и предузетници.

Настављајући са транспарентном доделом пијачних капацитета, предузеће је расписало и Оглас за прикупљање затворених писмених понуда за издавање у закуп преко 40 локала на 15 пијаца, као и 24 тезге на пијаци ОТЦ „Нови Београд“. Заинтересована лица могу до 05. јуна поднети понуду, док ће се јавно отварање истих обавити 06. јуна 2018. године у 12 часова у великој сали ЈКП „Градске пијаце“, у улици Живка Карабиберовића 3, Београд.

Градске пијаце позивају сва заинтересована лица да се пријаве и обезбеде на београдским пијацама место за најбољи пласман својих производа.

Натраг na ВЕСТИ