БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ ПО ПРВИ ПУТ КОД „ЦВЕТКА“

Музичко-гастрономски фестивал „Београдски ноћни маркет“, под слоганом „БНМ код Цветка“, по први пут биће одржан на пијаци „Звездара“, 15. јуна, у периоду од 18 до 24 часа.

Посетиоци манифестације имаће прилике да уживају у једном модерном и пријатном амбијенту, имајући у виду да је ово прва пијаца на којој су уграђени рефлектори, који у вечерњим сатима обасјавају пијацу у разним бојама и омогућавају посебан доживљај приликом куповине. На „Београдском ноћном маркету код Цветка“ представиће се преко 150 креативних излагача, међу којима се посебно издвајају „шампиони“ београдских пијаца, занатлије, дизајнери и угоститељи са својим производима и укусним специјалитетима. Поред куповине најквалитетнијих производа оно што ову манифестацију чини јединственом је занимљив музички програм и одлична атмосфера.

Иако је званичан назив ове пијаце „Звездара“, сви је знају као „Цветкова пијаца“ или пијацу „код Цветка“. За дуговечност овог, у нараду одомаћеног имена задужен је Цветко Јовановић који је 1902. године у близини отворио чувену кафану познату као „Цветкова механа“.

Видимо се код Цветка 15. јуна!

Улаз је слободан

Натраг na ВЕСТИ