НА ЈЕДНОЈ ОД НАЈСТАРИЈИХ ПИЈАЦА У ГРАДУ, ОДРЖАН ЈЕ ЈЕДИНСТВЕНИ СПЕКТАКЛ – 15. БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ

Вечерас је на пијаци ,,Звездара” обележен 15. Београдски ноћни маркет под слоганом ,,БНМ код Цветка“. У модерном и пријатном амбијенту, окупило се преко 100. излагача, те су своје производе представили шампиони пијаца, дизајнери, занатлије и угоститељи.

Сви посетиоци имали су прилику да уживају у наступу бенда ,,Gitarien Groove System“ кao и у музичким хитовима, по избору ДЈ Бркатог.

ЈКП ,,Градске пијаце” припремиле су прегршт поклона у виду цегера, мајица и осталог промо материјала. Као и увек, највише пажње привукло је фотографисање у посебно дизајнираном раму у облику срца.

Најбољи кулинарски специјалитети и пића, допринели су да ова пролећна ноћ, на пијаци, буде дефинитивно другачија од свих осталих.

Пијаца Звездара је дочекала своје госте потпуно преуређена, имајући у виду да је у претходном периоду пијачни плато асфалтиран, све пијачне тезге замењене новим, постављена је опрема за заштиту закупаца и робе од атмосферских прилика и уграђени су рефлектори, који у вечерњим сатима обасјавају пијацу у разним бојама, те дају посебну димензију приликом куповине.

Кроз ову популарну манифестацију, организатори ЈКП ,,Градске пијаце” и ,,Redesign” д.о.о. промовишу значај здраве хране, потребу очувања традиције, историје и домаће кухиње, а све вeћи број и реакције посетилаца говори да је ова манифестација заслужено увршћена у туристичку мапу Београда.

Натраг na ВЕСТИ