ПИЈАЦА „БАЊИЦА“ ПОСТАЈЕ ПОНОС ВОЖДОВЦА

Данас су Бојан Бајагић, в.д. директора ЈКП „Градске пијаце“ и Александар Савић, председник ГО Вождовац посетили пијацу „Бањица“, где се изводе радови на асфалтирању пијачног платоа.

Уређење пијаце „Бањица“ обавиће се у две фазе, а подразумева комплетну замену дотрајале инфраструктуре пијачног платоа, површине преко 3200 м2 и постављање 340 нових тезги.

За време трајања радова тезге су дислоциране у непосредној близини, на платоу испред пијаце и тротоару. На овај начин омогућено је свим закупцима да наставе са радом, а суграђанима, да се снабдевају на омиљеној пијаци.

Радови на уређењу пијаце „Бањица“ изводе се уз подршку града Београда и ГО Вождовац. Заједничком сарадњом свих градских институција, Београд ће добити уређене просторе где ће сви суграђани са својом породицом моћи да уживају и проведу квалитетно  слободно  време.

ЈКП „Градске пијаце“ се захваљује суграђанима на разумевању, које показују док трају радови на уређењу пијаце, а најверније купце ускоро на уређеној пијаци очекује лепо изненађење у виду поклон цегера „Ја волим моју пијацу Бањица“

Натраг na ВЕСТИ