Вести
04.04.2019.

ПРВИ БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ У 2019. ГОДИНИ

Нека вам петак вече буде резервисан за провод на пијаци „Блок 44“

 

Са доласком пролећа и лепог времена, долази и нова сезона Београдског ноћног маркета – највећег фестивала дизајна, занатства, хране и пића под отвореним небом.

Овог пута сезона се отвара 05. aприла на пијаци „Блок 44“, а траје од 18 до 24 часа. Са преко 150 излагача и титулом „први у 2019. години“, овај маркет носи још један својеврстан рекорд, јер су сва места за излагање попуњена за мање од једног дана.  На овом маркету представиће се увек актуелни шампиони пијаца са свежим пролећним намирницама које долазе из њихових башта. Занимљиви дизајнери приказаће своје идеје за сезону пролеће/лето 2019, занатлије ће представити неке нове производе, док ће се на централном тргу окупити гастрономи, који ће својим специјалитетима обрадовати многе. Општој атмосфери дочека пролећа допринеће и свима омиљени ДЈ Бркати, који ће добрим ритмом зачинити расположење.

На дан одржавања фестивала, у петак 05. априла 2019. године, пијаца „Блок 44“ радиће до 12 часова, а капије пијаце ће поново бити отворене од 18 часова, када почиње манифестација.

Нека Вам излазак у петак вече буде резервисан за излазак и добру забаву на пијаци „Блок 44“.

 

Добро дошли. Видимо се на пијаци.