Вести
31.10.2018.

Одржана јавна лицитација за давање у закуп тезги на београдским пијацама

Јуче је у управној здради пијаце „Каленић“ одржана јавна лицитација за давање у закуп преко 100 тезги на 15 београдских пијаца.

Више од 40 лица пријавило се за јавно надметање, а највеће интересовање владало је за расхладну витрину на пијаци „Каленић“ и за три тезге на пијаци „Видиковац“. Широк распон цена омогућио је сваком правном, физичком лицу, као и предузетнику да учествује и закупи пијачне капацитете, те је на јавној лицитацији остварен приход преко 1.440.950,00 динара.

Свесни тога, да продаја на пијаци представља профитабилан посао, који може да обезбеди целу породицу, предузетници су се одазвали и учествовали и на јавном огласу за доделу у закуп тезги и монтажних објеката на пијаци ОТЦ „Нови Београд.“ На овој популарној београдској пијаци 12 пијачних капацитета добило је нове закупце.

Како би на транспарентан начин сва заинтересована лица под једнаким условима имала прилику да закупе један од пијачних капацитета на најпрометнијим београдским пијацама, ЈКП „Градске пијаце“ наставиће са организовањем јавних лицитација и у наредном периоду.