Вести
23.12.2017.

НАЈВЕЋА ЖУРКА У ГРАДУ ОДРЖАНА СИНОЋ НА ПИЈАЦИ БАЈЛОНИ

Највећа предновогодишња журка под отвореним небом одржана је синоћ на пијаци Бајлони. Да је манифестација постала саставни део туристичке понуде престонице, најбоље говори посећеност иностраних и домаћих туриста свих генерација.

У празничној атмосфери представило се преко 200 излагача, међу којима су били шампиони пијаца са разноврсном понудом зимнице, природних сокова, разних врста сирева, колача, сувог меса и других зимских ђаконија. Креативни дизајнери и уметници побринули су се да посетиоци не оду без поклона за своје најмилије. Београдски угоститељи припремали су разне специјалитете и традиционална новогодишња пића. За врелу атмосферу, и поред ниских температура, постарали су се бенд Бамболероси и ди-џеј Брка. Специјални гости новогодишњег издања Београдског Ноћног Маркета били су Туристичка организација Златибора, излагачи са пијаце Пале, као и Туристичка организација Источно Сарајево.

До сада је укупно одржано једанаест маркета на пијацама „Каленић“, „Блок 44“, „Земун“ и „Скадарлија“, а организатори ове популарне манифестације, ЈКП „Градске пијаце“ и „Redesign“ д.о.о, у новој години планирају одржавање Београдских Ноћних маркета и на локацијама других београдских пијаца.