Gradske pijace
Вести
05.12.2017.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ ОСМЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ ВОЛОНТЕРСКОГ ЦЕНТРА ЈКП „ГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“

 

ЈКП „Градске пијаце“ расписале су конкурс за пријем осме генерације волонтерског центра, који је отворен до 25. децембра 2017. године. Уколико си при крају студуја или си дипломирао/ла на Пољопривредном, Правном факултету или Факултету ветеринарске медицине, волонтерски центар је право место за тебе.

Шта вас очекује током ангажовања у Волонтерском центру? Поред едукативних радионица са ментором,упознавања функционисања рада јавно комуналног предузећа, волонтери помажу у обављању различитих административних послова у дирекцији предузећа, пружају инфорамације корисницима пијачних услуга, учествују у промотивним активностима предузећа и др.

Шта се очекује од кандидата? Познавање рада на рачунару (MS office и интернет), знање енглеског језика, креативност, жеља за стицањем нових знања и вештина.

Након деветомесечног ангажовања у Волонтерском центру, добија се потврда која ће волонтеру пружити предност приликом тражења посла.

Како да се пријавиш? Све што треба да урадиш је да пошаљеш радну биографију на е-mail адресу: vlakovski@bgpijace.rs, најкасније до 25. децембра 2017. године. Све додатне информације заинтересовани могу добити на број: 011/7857 917.