Вести
06.11.2017.

Караван тезга на пијаци „Видиковац“ достигла износ од преко 3.000 евра

Јавном лицитацијом до добре и сигурне зарaде

У суботу, 04. новембра, тачно у 14 часова, у службеним просторијама пијаце „Каленић“, почела је још једна у низу успешних лицитација за доделу пијачне опреме. За велики број тезги, расхладних витрина и рамова надметало се 85 заинтересованих лица. Несумљиво, тражила се тезга више на централно-градској пијаци „Каленић“, а овога пута велико интересовање владало је и за пијаце „Видиковац“, „Бањица“, „Баново брдо“, „Миријево“, „Блок 44“ и „Земун“.

Колико су значајне иновације новог менаџмента и улагање у пијачну опрему, најбоље сведоче излицитиране цене за популарне караван тезге на пијаци „Видиковац“, од „вртоглавих“ 400.000,00 и 240.000,00 динара, док су нове бокс тезге, урађене по узору на чувене шпанске моделе тезги, намењене продаји робе широке потрошње достигле износ од по 240.000,00 динара. Са сваком новом лицитацијом расте број заинтересованих лица, а укупан износ од 3.752.150,00 динара говори о томе колико су будући закупци свесни да рад на пијаци пружа профитабилан посао.

Настављајући са транспарентним начином доделе пијачних капацитета, Градске пијаце организоваће у наредне две недеље нову јавну лицитацију за давање у закуп атрактивних локала на пијаци „Каленић“, у Његошевој улици. Сва заинтересована лица, као и до сада биће информисана на време о свим детаљима путем обавештења и огласа.

Менаџмент предузећа уз чврсту и одговорну пословну стратегију, јасне начине доделе пијачних капацитета, марљивим и преданим радом, наставља даље путем успеха и бележи све значајније и боље пословне резултате. У прилог томе говоре и подаци из Деветомесечног финансијског извештаја о пословању ЈКП „Градске пијаце“ где је приказан профит у износу од 203.271.683,00 динара. Ако узмемо у обзир да је предузеће 2012. године остварило профит у износу од свега 369.933,00 динара, јасно можемо увидети да садашње руководство у једном дану оствари дупло већи профит, него његови претходници за читавих 12 месеци.