Вести
02.11.2017.

Лицитацијом до пословног успеха

Градске пијаце расписале јавну лицитацију за доделу пијачне опреме


После кратке летње паузе, Градске пијаце расписале су јавну лицитацију за доделу пијачне опреме. За преко 100 тезги, расхладних витрина и рамова намењених индивидуалним пољопривредним произвођачима и предузетницима, сви заинтересовани имаће прилику да лицитирају 04.11.2017. године са почетком у 14 часова у просторијама пијаце „Каленић“, улица Максима Горког бб.

По први пут на јавној лицитацији наћи ће се најсавременије бокс тезге, урађене по узору на боксеве на чувеним шпанским пијацама, који се налазе на пијаци „Видиковац“ и нове тезге на пијацама „Каленић“ и „Скадарлија“. Поред наведених пијаца, оглашена пијачна опрема, налази се и на пијацама „Зелени венац“, „Т.Ц. Нови Београд“, „Блок 44“, „Земун“, „Звездара“, „Миријево“, „Душановац“, „Баново брдо“, „Бањица“, „Горња варош“, „Миљаковац“ и „Браће Јерковић“. Почетна лицитациона цена утврђена је у износу од 3.650,00 до 120.000,00 динара, док је рок за преузимање лицитационог броја 24 сата пре почетка лицитације.

Градске пијаце расписале су и Оглас за прикупљање затворених писмених понуда за издавање у закуп пијачне опреме на пијаци „Отворени тржни центар – Нови Београд“. Лица која су заинтересована за закуп пијачне опреме на наведеној пијаци, могу поднети затворену писмену понуду у дирекцији предузећа до 03.11.2017. године, а отварање понуда обавиће се 06.11.2017. године у 12 часова.

Само у дане викенда кроз капије београдских пијаца прође преко 30.000 суграђана. Градске пијаце Вам нуде могућност да представите своју понуду Београђанима, који се снабдевају на пијацама у систему предузећа и обезбедите успешну и сигурну будућност.