Gradske pijace
Вести
11.10.2017.

ДОЂИТЕ ДА ЗАЈЕДНО ПРОСЛАВИМО ЈУБИЛЕЈ

Десети - јубиларни Београдски Ноћни Маркет под слоганом „Чиста десетка“ одржаће се у петак, 13. октобра 2017. године, у периоду од 18 до 24 часа, у организацији ЈКП „Градске пијаце“ и ”Redesign” д.о.о.

Препознатљив по одличној понуди производа шампиона пијаца, уметника, дизајнера, угоститеља, добром расположењу, комшијском дружењу и све већем броју присутних туриста, који посећују Београд, Београдски Ноћни Маркет је претворио пијаце у место за најбољи провод.

Несвакидашњи маркет  за кратак период постао је један од омиљених догађаја у Београду и до сада га је посетило преко 200.000 људи, свих генерација који су уживали у разноврсној понуди и непоновљивој забави.

На јубиларном десетом Београдском Ноћном Маркету очекује се још већи број излагача, као и посетилаца који ће уживати у наступу бенда „ZaBeat” и ди-џејева. Маркет ће обележити празнична атмосфера уз поклоне и рођенданску торту. До краја године предвиђен је још један маркет  који ће се сада већ традиционално одржати у децембру и најавити новогодишње празнике.

Због одржавања музичко-гастрономског фестивала „Београдски Ноћни Маркет“, у петак, 13.10.2017. године, пијаца „Каленић“ радиће до 12 часова, док ће у суботу, 14.10.2017. радити уобичајено.