Gradske pijace
Вести
08.09.2017.

Одржан „Београдски Ноћни Маркет” на пијаци „Блок 44“

НЕЗАПАМЋЕНА ПОСЕЋЕНОСТ, УКУСНИ ПРОИЗВОДИ И ДОБРА ЗАБАВА

Манифестација „Београдски Ноћни Маркет”, под слоганом „Тropical heat” одржана је на пијаци „Блок 44“ уз добру музику, фантастичну атмосферу и незапамћену посећеност. И овога пута Београдски Ноћни Маркет пружио је прилику посетиоцима да купе велики број производа шампиона пијаца, дизајнера, уметника, као и да пробају специјалитете ресторана и барова. Излагачи су на савремен и занимљив начин представили своју понуду, док су у посебном делу пијаце произвођачи органске хране промовисали здраву храну.


Сви посетиоци који су били део ове манифестације имали су прилике да уживају у ритму салсе плесне школе Havana Belgrado, модерном звуку ди џеј Бркатог, а свој допринос дали су чланови Центра бразилске културе демонстрирајући капуеру. Наши најмлађи посетиоци исказали су своју креативност кроз различите радионице и разбијању пињата.


Девети Београдски Ноћни Маркет испратили смо у тропском ритму уз хавајске кошуље, а Градске пијаце и Redesign наредни маркет заказују већ у октобру 2017. године на пијаци „Каленић“.