Вести
13.07.2017.

ЈОШ САМО ЈЕДАН ДАН ДО ВЕЛИКЕ ЗАБАВЕ НА ПИЈАЦИ „КАЛЕНИЋ“


Београдски Ноћни Маркет под слоганом ,,Летње шеме“ по осми пут спаја традицију пијаца са урбаним духом Београда. У организацији ЈКП „Градске пијаце“ и ”Redesign” д.о.о. пијаца „Каленић“ сутра, 14. јула од 18 до 24 часа, биће јединствено место дружења и куповине разних производа. Посетиоци маркета  моћи ће да обиђу преко 180 излагача и одаберу нешто из богате понуде „шампиона пијаца“, ресторана, барова, младих дизајнера и уметника, специјално и на оригиналан начин упакованих за ову прилику.

И овог пута „Београдски Ноћни Маркет“ мисли и на најмлађе суграђане, поред продаје дечијих играчака, гардеробе и слаткиша, у дечијем кутку биће организоване чак три радионице. Најмлађи посетиоци уживаће у уникатним кућицама од дрвета, сликаће необичним техникама и правиће украсе од папира.

На све популарнијој манифестацији, коју је до сада посетио велики број суграђана и туриста, атмосферу под отвореним небом својим наступом и позитивном енергијом употпуниће  група „Ђура и морнари“ као и музика познатих ди-џејева. Омиљеној пијачној манифестацији подршку пружају Града Београда и Туристичке организације Београда.

 

Улаз  је слободан!

Видимо се на пијаци!