Вести
18.05.2017.

РАСПИСАНА ЈАВНА ЛИЦИТАЦИЈА ЗА ИЗДАВАЊЕ ПИЈАЧНЕ ОПРЕМЕ НА НАЈПОСЕЋЕНИЈИМ БЕОГРАДСКИМ ПИЈАЦАМА

Јавна лицитација за издавање ИПП, СТР и СЗР тезги, расхладних витрина и рамова одржаће се дана 27. маја 2017. године са почетком у 14 часова, у управној згради пијаце „Каленић“, улица: Максима Горког бб.

У понуди се налази преко 100 ИПП и СТР/СЗР тезги на пијацама „Зелени венац“, „Скадарлија“, „Каленић“, Т.Ц. „Нови Београд“, „Блок 44“, „Земун“, „Миријево“, „Карабурма“, „Борча“, „Смедеревски ђерам“, „Звездара“, „Душановац“, „Баново брдо“, „Беле воде“, „Сењак“, „Железник“, „Горња варош“, „Миљаковац“ – робна, „Браћа Јерковић“ и „Видиковац“. Почетна лицитациона цена утврђена је у износу од 3 650,00 до 75 000,00 динара, у зависности од атрактивности места где се предметна пијачна опрема налази. Лицитациони бод износи 1 000,00 динара за почетну лицитациону цену до 25 000,00 динара, односно 5 000,00 динара за почетну лицитациону цену вишу од 25 000,00 динара.

Право учешћа на јавној лицитацији имају физичка лица и предузетници. Заинтересовани  пријављују се у просторијама управе пијаце, где се налази пијачна опреме за коју желе да лицитирају. Крајни рок за пријављивање за лицитацију је 24 часа пре почетка.

Желећи да пруже прилику што већем броју лица које желе да започну успешно пословање, ЈКП „Градске пијаце“ расписале су и интерни оглас, 12. маја 2017. године, ради прикупљања писмених захтева за давање на коришћење ИПП тезги на пијацама „Беле воде“, „Бежанија“, „Борча“, „Браћа Јерковић“, „Вождовац“, „Горња варош“, „Железник“, „Карабурма“, „Коњарник“, „Мали Мокри Луг“, „Миљаковац“, „Кошутњак“, „Сењак“, „Ново Кијево“ и Т.Ц. „Крњача“. Право учешћа имају пољопривредни произвођачи, а рок за подношење пријава је отворен 8 дана од истицања на огласној табли пијаце.