Вести
11.05.2017.

ЂАЦИ ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА ОШ „СТАРИ ГРАД“ ПОБЕДНИЦИ ШЕСТОГ КРУГА ФОТО-КОНКУРСА


Данас је на пијаци „Скадарлија“, Марија Бошњаковић, руководилац Службе маркетинга и односа са јавношћу ЈКП „Градске пијаце“ уручила награду ђацима Основне Школе „Стари град“ за освојено прво место на фото-конкурсу „Најлепша фотографија са пијаце Скадарлија“.

„Пијаца „Скадарлија“ је данас сигурно најлепша пијаца у Београду, с обзиром да је пијачни плато украсило присуство 13 малишана. Четвртаци су нас изненадили својом креативношћу, као и саставима које су посветили пијаци Скадарлија и виолинисти Данилу Анђелковићу.“ – истакла је Марија Бошњаковић, руководилац Службе маркетинга и односа са јавношћу ЈКП „Градске пијаце“, и додала: „Честитам победницима и надамо се да ће наставити да са учитељицом Снежаном Банковић, као и мамама, татама, бакама и декама посећују пијацу и да се хране здраво.“

„Враћали смо се са изложбе, зачули звуке виолине и угледали фантастичан призор, виолинисту који свира на пијаци. Специјално по нашој жељи одсвирао је Валцер цвећа и добио аплауз свих присутних. Желели смо да забележимо тај моменат и тако је настала фотографија, а сам догађај свима нам је остао у јако пријатном сећању.“ – изјавила је Снежана Банковић, учитељица одељењa IV/1.

Окупљена деца рецитовала су песмицу и прочитала састав посвећен посети пијаци „Скадарлија“, а за виолинисту припремили су специјални поклон у виду победничке фотографије са посебном посветом.

Почео је и седми круг фото-конкурса „Најлепша фотографија са пијаце Блок 44“. До 04. јуна проследите на званичну Facebook страницу до три фотографије ове новобеоградске пијаце. Искористите лепо време, посетите пијацу „Блок 44“ и освојите цегер, пун воћа и поврћа на натписом омиљене пијаце.