Вести
21.04.2017.

БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ “ЗДРАВО И ЗЕЛЕНО”

 

Београдски Ноћни Маркет под слоганом  “ЗДРАВО И ЗЕЛЕНОодржаће се 19. маja на пијаци “Скадарлија”, од 18 до 24 часа, у организацији ЈКП „Градске пијаце“ и ”Redesign” д.о.о. Овим слоганом ”ЗДРАВО И ЗЕЛЕНО” позивамо излагаче који се баве зеленом економијом (обновљиви извори енергије, енергетска ефикасност и одржива органска производња), дa се придруже стотини других предузетника и креативаца који већ традиционално излажу на Београдском ноћном маркету. Маркет који се организује на пијаци ”Скадарлија” има за циљ да укаже на важност заштите животне околине и здравог начина живота, а пијаца је свакако право место за то.

Производи „шампиона пијаца“,  дизајнера и уметника, који су као и до сада били веома тражени, поново ће красити пијачне тезге, а власници угоститељских објеката потрудиће се да представе специјалитете, природне сокове и напитке, врхунска пива, као и разне врсте ракија и вина. Један од наших најпознатијих шефова кухиње, Милош Јовановић, са својом младом екипом, као и на прошлом маркету, приказаће чаролије кулинарства пратећи слоган и тему.

Београдски ноћни маркет који је одржан на пијаци ”Блок 44” последњег дана у марту ове године, оправдао је епитет манифестације која претвара пијаце у креативни маркет и незаобилазно место за добар провод и забаву великог броја посетилаца под отвореним небом.

Манифестација Београдски Ноћни маркет, за циљ има и да унапреди туристичку понуду главног града, а организује се уз подршку Скупштине града Београда и Туристичке организације Београда.

Facebook: https://www.facebook.com/beogradskinocnimarket/

web: www.beogradski-nocni-market.com