Вести
17.02.2017.

ДОДЕЉЕН ПОКЛОН ЦЕГЕР АУТОРУ ПОБЕДНИЧКЕ ФОТОГРАФИЈE НА ФОТО-КОНКУРСУ

Марија Бошњаковић, руководилац Службе маркетинга и односа са јавношћу, данас је уручила цегар пун домаћих производа са пијаце „Смедеревски ђерам“, Љубици Штивић, ауторки победничке фотографије фото-конкурса.

„У среду 15. фебруара, завршен је други круг фото-конкурса у организацији ЈКП „Градске пијаце“. Победу је однела Љубица Штивић, која је добила највише „лајкова“, посетилаца наше Facebook странице.“ – истакла је Марија Бошњаковић, руководилац Службе маркетинга и односа са јавношћу, и додала: „Осмислили смо фото-конкурс са жељом да наши суграђани забележе занимљив догађај или детаљ са омиљене пијаце, на тај начин покажу своју креативност, а уз помоћ својих пријатеља буду награђени. Фото-конкурс је лепо прихваћен од стране суграђана и наишао је на велико интересовање.“

Љубица Штивић, послала је три фотографије и изјавила да је изненађена победом. „Снабдевам се на пијаци и купујем искључиво код пољопривредних произвођача. Фотографија, коју сам забележила код Вере Марковић из Великог села, носи назив „Свеж зелениш стиже“, како бих промовисала значај и лепоту праве и домаће производње, коју треба неговати. Од добијених производа спремићу специјалитет, а цегер који сам добила на поклон редовно ћу носити у куповину.“ – изјавила је Љубица Штивић.

Градске пијаце настављају са акцијом и позивају све суграђане да учествују у трећем кругу фото-конкурса: Најлепша фотографија са пијаце „Зелени венац“. Сви заинтересовани могу послати до три фотографије, са именом, презименом и бројем телефона на Facebook страницу ЈКП „Градске пијаце“ до 05. марта.